Wellicht heeft u vernomen dat er vergunning is verleend voor het plaatsen van een zendmast op het terrein van de voormalige waterzuivering. Met de mogelijke herbouw van de OLV Geboortekerk is er een duurzaam alternatief. De ontwikkelingen van de laatste weken hebben er toe geleid dat we een brief naar de betrokkenen hebben gestuurd. U kunt de brief hier downloaden als pdf-bestand.

Een reactie op “Brief plaatsing zendmast

  1. Zendinstallatie IN de kerktoren lijkt mij prima. Maar asjeblieft niet zoals in het verleden aan de buitenkant. Die kastjes op de torenhoeken tasten de architectuur van de toren aan. Niet doen, dus.
    Hans van der Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.