Wat kijken we uit naar de zomer! En zeg je zomer in Hoogmade, dan denkt iedereen natuurlijk aan Zomerspelen Hoogmade. Ook dit jaar wordt de zomervakantie feestelijk afgesloten met alweer de 38ste editie van de Zomerspelen!

Op initiatief van de dorpsraad zijn we het jaar begonnen met het samenbrengen van verenigingen en stichtingen op de Nieuwjaarsborrel. Waar kunnen we elkaar helpen in Hoogmade? Vanuit onze inventarisatie gaf Stichting Zomerspelen aan: wij kampen met terugloop van bestuursleden en ondersteunende vrijwilligers. Inmiddels kunnen we melden dat de handschoen is opgepakt! Want het bestuur is voor dit jaar versterkt met nieuwe gezichten in de organisatie!

Dat is goed nieuws voor Hoogmade, want het evenement gaat door! En nieuwe gezichten, betekent ook frisse ideeën en nieuwe activiteiten. Wat precies? Dat blijft nog even spannend, maar noteer vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus maar alvast in je agenda. Het team van Zomerspelen Hoogmade 2023 is druk bezig met alle voorbereidingen, tot dan!

Voor goede ideeën en enthousiasme is altijd ruimte! Heb jij nu dat goede idee of lijkt het je gewoon leuk om als vrijwilliger bij te dragen aan de Zomerspelen? Laat het eenvoudig weten via onze ‘dorpbox’ op onze website! Jouw bericht komt zo direct terecht bij de Zomerspelen-organisatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.