Ben jij 18 jaar of ouder en inwoner van Hoogmade? Vertel je daarnaast ook geregeld met het nodige enthousiasme over het dorp aan anderen en weet je ook nog iets wat verbeterd mag worden? Dan zoeken we jou!

We zoeken een betrokken dorpsgenoot die graag mee wil denken en praten over de leefbaarheid in het dorp. Ben je bereid om dat met enige regelmaat te gaan doen dan verwelkomen we je graag in ons bestuur.

Nu het woord “bestuur” is gevallen denken sommige dorpsgenoten al snel: Dat is niks voor mij, een ander kan dat veel beter.

Die gedachte herkennen we maar al te goed. Het tekent ook de bescheidenheid van de inwoners. Maar laat die gedachte alsjeblieft een klein beetje los en luister even naar het gevoel dat Hoogmade bij je oproept. Meer positieve gevoelens dan negatieve? Dan ben je geslaagd voor de test en een geschikte kandidaat.

Meld je aan bij één van de huidige bestuursleden of via het formulier op de website. Neem gerust wat denktijd, maar wacht niet te lang; in oktober hebben we onze algemene ledenvergadering en we gunnen de kersverse aanwinst een hartelijk welkomstapplaus van de aanwezigen. Misschien wat ongemakkelijk voor de gemiddelde, bescheiden Hoogmadenaar, maar zeer gemeend vanuit de gemeenschap.

Dus: Wees welkom enthousiaste dorpsgenoot, graag tot gauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.