Anders dan op de borden staat vermeld, wordt het Noordeinde niet helemaal afgesloten.

Wat is er aan de hand: Liander gaat de komende periode werkzaamheden verrichten aan het elektra- en gasnetwerk. Dat betekent dat het kan zijn dat tijdens de werkzaamheden (een deel) van het trottoir en/of weg niet beschikbaar is. Dat had in een brief van Liander aan de inwoners van Hoogmade vermeld moeten worden. De brief is niet verzonden (was wel de bedoeling.) Na overleg met de coördinator wegbeheer van de gemeente blijkt dat de borden zijn geplaatst met de bedoeling het sluipverkeer tegen te gaan. Het blijft mogelijk, in tegenstelling tot wat op de borden staat, om voor fietsers en bestemmingsverkeer over het Noordeinde te rijden. Er wordt nog, binnen de gemeente, overlegd of de borden nog aangepast zullen worden.

Een reactie op “Verwarrende borden aan het Noordeinde – Meer duidelijkheid!

  1. Mag al twee dagen Noordeinde niet over. Moet toch echt omrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.