Steun ook hospice Amandi!

Beste dorpsgenoten,

Hoogmade is onze ogen een vitaal en leefbaar dorp. Een dorp met een actief verenigingsleven, maar ook met rust en ruimte voor eenieder. Een prettige leefomgeving noemen we dat.

Als Dorpsraad zetten we ons graag in voor de leefbaarheid van de gemeenschap in Hoogmade. We willen u graag -bij uitzondering- attenderen op een bijzonder initiatief binnen Kaag en Braassem. Iets wat we niet in Hoogmade hebben, maar o zo belangrijk is…

Wellicht had u al gehoord van het Amandihuis in Nieuwe Wetering? Een uniek hospice in onze gemeente. Wij dragen dit een warm hart toe! U ook? Meer informatie vindt u op hun website: www.amandihuis.nl.

Bekijk dan ook de mogelijkheden om ze te steunen of koop een lot bij één van onze dorpsgenoten die ze verkoopt. Dat kan al morgen bij de Zomerspelen. Mogelijk wint u een prachtige prijs, zo niet heeft u in ieder geval een mooie bijdrage geleverd aan een belangrijke voorzien die er ook voor onze gemeenschap is. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.