De gemeente Kaag en Braassem heeft het onafhankelijk onderzoeksbureau Opiniepijlers gevraagd om een behoeftepeiling te doen naar de bibliotheekfuncties en voorzieningen. Hiervoor gaan zij langs op verschillende plekken in de gemeente.

Zij willen zoveel mogelijk mensen spreken. Hiervoor rijden de Opiniepijlers met een bus langs een aantal plekken in de gemeente om mensen persoonlijk aan te spreken. Ook kan vanaf 21 februari iedere inwoner van Kaag en Braassem een enquête invullen. De link verschijnt vanaf 21 februari op deze pagina. 

Als u mee wilt denken over de bibliotheek, bent u van harte uitgenodigd. Maar ook als u niet betrokken bent bij dit onderwerp, vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk inwoners te horen. Kom vooral langs of vul de enquête in.

Enquête link: vanaf dinsdag 21-2 beschikbaar.

Wanneer komt deze opiniebus in Hoogmade?

Woensdag 1 maart van 10:00 uur tot 16:00 uur op het Plein bij de COOP.

De tekst van dit bericht komt grotendeels uit dit bericht: https://www.kaagenbraassem.nl/Inwoners_en_ondernemers/Gemeentenieuws/https://www.kaagenbraassem.nl/Inwoners_en_ondernemers/Gemeentenieuws/Onderzoek_bibliotheek_in_de_gemeente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.