Bij de Dorpsraad Hoogmade kwam een vraag binnen van Vera Nieuwenhuizen namens de werkgroep Familievieringen R.K. Kerk, of er voldoende interesse zou zijn om de jaarkalender met activiteiten in Hoogmade weer in het leven te roepen. Wij denken van wel en helpen graag bij de opzet hiervan!

Het zou mooi zijn om dat met alle verenigingen, clubs, bonden, organisaties en andere samenwerkingsvormen op te zetten. Samen staan we sterk en kunnen we voor een duidelijk overzicht zorgen. Handig om naar te kijken bij de afzonderlijke activiteiten die nog gepland worden. Wanneer we rekening houden met elkaar zorgen we voor spreiding van activiteiten; is er een vergrote kans op meer aanwezigen en op meer vrijwilligers voor het organiseren. Dat is in het belang van alle afzonderlijke organisaties erg fijn.

Doet uw vereniging, club of organisatie ook mee? Als Dorpsraad verzorgen wij dan de publicatie op onze website. Iedereen kan die dan eenvoudig en regelmatig bezoeken.

Jaarkalender voor en door de inwoners van Hoogmade

Download hier het bestand om in te vullen. Vul voor uw vereniging vast de data in. Stuur dit bestand dan naar sietse_star@hotmail.com. De rest wordt geregeld.

Het zou mooi zijn als we de agenda voor het aankomende seizoen (2022-2023) op hoofdlijnen spoedig in orde hebben. Aanvullingen kunnen altijd.

Nogmaals we hopen hier op een brede samenwerking zodat we elkaar kunnen helpen en voor een duidelijk overzicht voor alle inwoners zorgen.

Kunnen we op u rekenen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.