Zondag 17 juli was de laatste openlucht mis in de afgebrande kerk. Zoals eerder heugelijk werd gemeld is er groen licht gegeven voor de herbouw van de kerk.

De volgende fase in het proces dient zich spoedig aan. De opdracht tot herbouw is inmiddels verstrekt. In september zullen naar verwachting de werkzaamheden starten. We hebben begrepen dat aannemer Den Hoed uit Bergambacht de opdracht gegund is.

Vanaf deze plek willen we hen een voorspoedige herbouw toewensen zodat de parochianen weer snel op de vertrouwde plek ter kerke kunnen gaan. Ook het zicht op die vertrouwde toren van verre is iets waar het dorp naar smacht.

Onlangs werd de actie Kerkbalans voor dit kalenderjaar gelanceerd. Ook voor niet-parochianen is het mogelijk om een bijdrage aan de herbouw van de kerk te doen. De gemeenschap is u dan enorm dankbaar! Hoe u zo’n bijdrage kan doen? Kijk hier: https://rkgroenehart.nl/locaties/hoogmade-woubrugge/steun-de-kerk/

Een reactie op “Herbouw OLV Geboortekerk

  1. Misschien is het een idee dat de Heer van Goozen de inkomsten van de afgelopen tijd van de zendmast op zijn terrein zou doneren voor de nieuwbouw?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.