Vandaag is dorpsgenoot Peter van der Meer gedecoreerd! Hij ontving een lijntje voor z’n vele vrijwilligerswerk. De hartelijke felicitaties namens ons!

Het CCH wijdde er de volgende tekst aan:

Vandaag werd bekend dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd Peter van der Meer te benoemen tot ‘Lid in de Oranje van Nassau’. De toekenning van deze koninklijkeonderscheiding is een prachtige waardering voor de vele bijdragen die Peter in een lange periode heeft geleverd aan vele verenigingsactiviteiten in ons dorp.

Peter van der Meer was van april 1975 t/m september 1979 voor de eerste maal bestuurslid van de Stichting Cultureel Centrum Hoogmade. In 2011 trad hij opnieuw toe tot het CCH-bestuur. In al die jaren leverde en levert hij een zeer gewaardeerde bijdrage vanuit zijn functie van portefeuillehouder Beheer, Onderhoud en Renovatie.

Koning Willem-Alexander keek niet alleen naar het CCH. Peter was en is ook actief in andere dorpsclubs. Ook bij die clubs was en is Peter een meelevende verenigingsman: vroeger penningmeester bij de Voetbalvereniging MMO, actief in de Open Toernooi-commissie van de Tennisvereniging, jarenlang lid van de commissie voor het onderhoud van de parochiekerk en nu actief voor een ‘Nieuwe Kerk’ en ook alweer jaren een betrokken muzikant bij de Koninklijke Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade.

Vanmorgen ontving Peter van der Meer in het gemeentehuis in Roelofarendsveen uit handen van burgemeester Astrid Heijstee-Bolt de versierselen die horen bij deze koninklijkeonderscheiding. Als collega-bestuursleden feliciteren wij Peter van harte met deze toekenning. Peter bedankt en geniet met volle teugen van deze bijzondere waardering!

Prachtige woorden van de mede-bestuursleden van het CCH. Een mooie bekroning voor het vele vrijwilligerswerk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.