Beste dorpsgenoten,

De bouwhekken zijn geplaatst, de voorbereidingen zijn begonnen en de bouw kan beginnen: tien levensloopbestendige woningen in het hart van ons dorp. Wij zijn er blij mee!

Een prachtige locatie nabij de supermarkt en de ontmoetingsplek van het CCH, een plek waar genoeg leven in de brouwerij is ook vanwege de Brede School.

Het duurzame aspect van de woningen is ook een pré. Je zult maar in de gelegenheid zijn om je ‘oude’ huurwoning achter te laten en en te mogen verkassen naar een nieuwe, duurzame woning.

Lang geleden kwam al de roep vanuit het dorp om woningbouw te plegen en het bevorderen van de doorstroming op de woningmarkt. We zijn verheugd dat er (eindelijk) wat woningen bij komen en dat de woningbouwvereniging de huidige Hoogmadese huurders voorrang wil verlenen om daar in te trekken. Het zal de doorstroming zeker ten goede komen.

We willen langs deze weg aan iedereen laten weten dat wij, als dorpsraad, blij zijn met deze ontwikkeling. We willen de gemeente en Aarwoude bedanken voor hun bijdrage in de totstandkoming van de levensloopbestendige woningen.

Vanuit Hoogmade zijn er rondom (mogelijke) bouwprojecten heel wat kritische geluiden geuit richting de gemeente. Ook wij als bestuur zijn soms een luis in de pels. We vinden dit een mooi moment om ook een ander geluid te laten horen. De woningen zijn een aanwinst voor het dorp en dat mag gezegd worden. Hulde!

Deelt u de mening van het bestuur? Geef die positieve boodschap dan ook door aan de gemeentelijke bestuurders. Ze zullen dit gebaar vanuit Hoogmade enorm waarderen. Hoe kunt u dit eenvoudig doen? Download dit bericht en stuur het op per post. Of stuur een e-mail met gelijke strekking naar info@kaagenbraassem.nl

Op naar een voorspoedige bouw en blije bewoners medio 2020!

4 reacties op ‘Hulde: Tien levensloopbestendige woningen!

  1. Niet alleen voor huurders of ook voor koophuizen krijg je ook door stroomming

  2. Laat de bouw doorgaan. Dan kan er doorstroming komen in Hoogmade voor de jeugd. Want de jeugd hebben we nodig in ons dorp.

  3. Mooi initiatief! Stuur allemaal vóór 4 december a.s. een positieve reactie aan de gemeente! In een brief aan de omwonenden geeft Woondiensten Aarwoude aan dat men wil bouwen tussen 1 december 2019 en juni 2020. Hoogmade, de verenigingen en clubs, hebben nieuwe woningen hard nodig. Nieuwe woningen, doorstroming en nieuw bloed voor onze dorpsgemeenschap.

  4. Mag hopen dat de woningen snel klaar zijn, eindelijk weer eens wat woningen erbij, dit heeft veel te lang geduurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.