Volgers van onze pagina op Facebook en Instagram hadden de primeur: vrijdag 8 april werden er aan het Polderpad wilgen gepland. Dit was een bijzonder aangename verrassing! Al langere tijd was er de wens vanuit het dorp om langs het pad bomen te plaatsen. Eerder werd het plan nog vriendelijk afgeserveerd, maar onlangs werd het initiatief wel omarmd! Daar zijn we bijzonder blij mee! De aangeplante wilgen zullen in de toekomst getransformeerd worden in knotwilgen. Zij zullen het Polderpad van een groener karakter voorzien. Klik op de link voor het bericht op onze FB-pagina.

https://www.facebook.com/662633303778247/posts/7334658933242284/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.