Wat is Hoogmade toch een fantastische vrijwilligers rijk! Liefst drie dorpsgenoten kregen vandaag van de burgemeester te horen dat ze een lintje ontvangen. Een felicitatie van het bestuur van de dorpsraad is dan ook op z’n plaats.

Van harte gefeliciteerd Jeanne, wat een ontzettende eer dat je voor al die jaren vrijwilligerswerk beloond bent met een koninklijke onderscheiding. Al jaren en jaren zet je je onbaatzuchtig in voor je dorpsgenoten én mensen ver weg. Je hebt vast al vele mooie woorden in ontvangst mogen nemen -geheel terecht- en we voegen daar graag nog een compliment aan toe voor de wijze waarop je kinderen motiveert om tijdens de Vastenaktie wat te doen voor kinderen en volwassenen in Afrika. Je bent daarmee een inspiratiebron voor de volgende generatie die wellicht ook een actieve vrijwilligersrol gaat vervullen. Goed voorbeeld doet volgen! Gefeliciteerd met je benoeming tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Van harte gefeliciteerd Henk, ook jouw jarenlange inzet voor verschillende verenigingen is niet onopgemerkt gebleven. Al was het alleen maar voor die karakteristieke schrijfwijze in Flitsend Nylon en de jaarlijkse kersteditie van de koninklijke muziekvereniging DHH. Steevast een glimlach op het gezicht van de lezer en ook een mooie onderliggende boodschap voor de gemeenschap. Alleen dat al verdiend een mooi compliment! We zien je graag nog vele jaren in goede gezondheid een bijdrage leveren aan ons dorp. Je bent een voorbeeld voor ons allen omdat je zonder enige vorm van eigen belang je blijft inzetten voor de gemeenschap! Van harte gefelicteerd met je benoeming tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Ook de welgemeende felicitaties aan Doky, jouw jarenlange inzet voor veel verschillende maatschappelijke organisaties in Hoogmade en ver daarbuiten zijn beloond. Jou kennende zal het doel niet geweest zijn om geridderd te worden; daar ben je te bescheiden voor. Wel zo mooi dat je in het zonnetje gezet bent. Waarschijnlijk ben je op vele verschillende manieren al gefeliciteerd en ben je overladen met mooie woorden… Graag voegen we er nog aan toe dat we het bijzonder waarderen dat je zo lekker gewoon bent gebleven. De vrijwilligers en bezoekers van de rommelmarkt kunnen dat beamen. Je bent ontzettend toegankelijk, mensen maken graag een praatje met je. Ondertussen laat je ook daar zien dat je van aanpakken houdt: mouwen opstropen en gaan! Laat ook dit een voorbeeld zijn voor anderen. Van harte met de benoeming tot Ridder in de orde van Oranje Nassau!

We zijn heel erg trots op jullie en hopen dat jullie nog lang door kunnen gaan met dit o zo belangrijke vrijwilligerswerk. Veel verenigingen en organisaties in ons dorp draaien dankzij kanjers zoals jullie. Vrijdag 24 april werden jullie in het zonnetje gezet. Laat de stralen ook schijnen op alle andere vrijwilligers die met jullie samen zulke mooie dingen doen. Tezamen leveren jullie een ongelooflijke bijdrage aan de leefbaarheid in ons kleine dorp en daarbuiten. Namens het dorp dan ook een welgemeend dank jullie wel. Jullie hebben dit verdiend!

Lid-in-de-Orde-van-Oranje-Nassau-vrouw-Foto-Kanselarij-der-Nederlandse-Orde
Foto: Kanselarij der Nederlandse Orde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.