Karel Caron

Karel is in 1974 in Hoogmade komen wonen. Hij was naast zijn dagelijkse baan als manager Sportaccommodaties bij het Sportbedrijf van de Gemeente Leiden ook trainer van de handbalafdeling van MMO.

En omdat het zo een gezellig dorpje was is hij er met erg veel plezier komen wonen en wel in de nieuwbouw aan het Hendrik Meijerplantsoen.

Omdat hij ook 30 jaar voetbaltrainer is geweest is hij, na het stoppen daarvan en zijn pensionering bij de Gemeente Leiden, op verzoek van de toenmalige voorzitter van MMO toegetreden tot de Technische commissie van MMO.

Zo`n kleine acht jaar geleden is hij benaderd omdat zijn kennis en ervaring van het verenigingsleven bekend was bij de toenmalige voorzitter van de Dorpsraad. Hij is toen op verzoek commissielid geworden van de Dorpsraad met als hoofdtaak het verenigingsleven in Hoogmade.

Het verenigingsberaad is toen opgestart en we kwamen 2 maal per jaar bijeen. Helaas is dit op een gegeven moment gestopt om dat de interesse voor onderling overleg sterk terug liep.

Maar de korte lijntjes blijven intact zoals onlangs bij het afscheid van onze burgemeester.

Ook heb ik de taak op me genomen om een welkomstmap met alle info af te geven bij nieuwe inwoners van ons mooie dorpje.